Blunderbuss

Viimeisimpiä uutisia

27.5.2017 Blunderbuss eli lyhyemmin vain buss on avannut ovensa! Kyseessä on pitkään haavemaailmassani elellyt, pienoinen virtuaalikennel, jossa kasvatustyö painottuu hurmaaviin bullterriereihin.

Tapahtumat

Blunderbuss järjestää säännöllisen epäsäännöllisesti erilaisia virtuaalitapahtumia. Voit tutustua tapahtumakalenteriimme täällä.

Yhteydenotto

Saat minuun nopeiten yhteyden sähköpostitse tai esimerkiksi Karvaturrit-foorumilla nimimerkin Sparkle takaa.


Tekijänoikeudet

Kuvat © Hasan K. (CC)

Tervetuloa aivan omintakeiseen maailmaan

Parisen vuosisataa sitten ärhäkät koiratappelut olivat varsin kovassa huudossa. Tuolloin tavoitteena oli luoda rotuja, joista löytyisi puhtia ja kestävyyttä niin psyykkisesti kuin fyysisestikin vaativiin otteluihin esimerkiksi rottia, härkiä ja muita koiria vastaan.

Joku keksi yhdistää bulldoggi-voimakimppuja sinnikkäisiin terriereihin, jolloin bullterrieri sai alkunsa. Vuosien saatossa ja julmuuden lieventyessä bullterrierin jalostustyö eteni etenemistään.

Vielä tänäkin päivänä bullterrieri saa karistella raakalaismainettaan.

Nykypäivän bullterrieri on sosiaalinen, lämminhenkinen seurakoira. Se ajattelee kovinkin mielellään omilla aivoillaan ja uskoo ideoihinsa huikealla päättäväisyydellä. Tyypillisestä itsepäisyydestään johtuen bullterrieri valitsee mielellään omistajakseen huumorintajuisen, rakastavan ja määrätietoisen ihmisen.

Blunderbuss on pienoinen virtuaalikennel, jonka pääkasvatusrotuna toimii tämä mukaansatempaava, iloinen rotu. Buss'in perimmäisenä tavoitteena on kasvattaa bullterriereitä, jotka kykenevät elämään täysipainoista, aktiivista terveen koiran elämää.

Toivon teidän nauttivan tutkimusmatkasta seurassamme!

Terveisin, Sparkle

Ulkoasu © M Layouts