sim-game kennel

Hiljamielen bordercolliet

Tervetuloa

Myrskyisän Pohjanmeren reunustamalla, runollisen vehreällä seudulla sijaitsee aivan pikkuruinen kylä. Tuossa kylässä liki kukaan ei puhu sanaakaan suomea, ja se onkin Hiljamielen porukan kannalta vain hyvä. Jäävätpähän perkeleet ja pirulaiset ihan vaan omaksi tiedoksemme...

Kuvat © Legendary Stardust

Kylässä asuu meidän poppoomme lisäksi vaivaiset kuusi perhettä. Granlundit tunnistat heidän rehevän koreasta avomersustaan, Hellströmin Staffanin varmaan tapasitkin jo verannalla meille tullessasi, Janssoneihin et koskaan edes törmää (muualla kuin lasten suusta kuultavissa kummitustarinoissa).
Kronqvist, Svanberg ja Appelgren ovat luokiteltavissa tavan naapureiksi. Heidän kanssaan järjestämme sovullisia pihatalkoita ja heille olemme jopa saaneet yhdet bortsutkin kullekin myityä. Varsin mukavia naapureita siis.

Tätä kyläauvoa kutsutaan Lillekulleksi. "Joskus saattaa jotain koiran haukkua kuulua", taisin kertoa lähimmälle naapurillemme Hellströmille muuttopäivänämme. Tänä päivänä taitaa palautteesta päätellen kyllä kuulua haukku jos toinenkin. Meitä ei kylän kesken nimittäin enää kutsuta hiljamielisiksi ollenkaan.

Hiljamielen torpan tienoohon käsitetään tänä päivänä pari hehtaaria sysistä metsää ja pitkälti hyvin laakeeta peltoa. Kaistaleesta omaa merenrantaa edelleen haaveilen, mutta tuo pahuksen Hellström pitää rantaviivastaan tiukasti kiinni. Kasvatan taas yhden kopallisen koiria ja katson jäisikö sitä tämän kerran voitolle...
Mehän olimme alkuun mukana tasan ja tarkkaan vain koirien kasvatustoiminnassa, mutta jossakin vaiheessa kai sitten päätin, että rahahanat ois saatava auki. Minä laitoin lampolan pystyyn ja hommasin pari poroakin. Ei sekään kyllä minua rikastuttanut, mutta joskus saan hyviä lampaantaljoja pentukoppaan pehmikkeiksi.

Hiljamielen eli paikallisesti Tystsinnen tarina on pikku hiljaa muotoutunut omanlaisekseen. Pian seitsenvuotisen tapahtumarikkaan taipaleemme aikana olemme ehtineet vaihtamaan nimeä, laittamaan pillejä pussiin (osaako joku vielä laskea montako kertaa) ja taas palaamaan meininkeihin, tässä välissä etsiskellen sitä omaa itseämme. Yhtä kaikki tuo lammaspaimenmaailman jumalkoira bordercollie on pysynyt matkassa mukana. Ehkäpä meillä muitakin koiria välillä näkee, mutta tulet sinäkin vielä huomaamaan, että yli äyräitten kertyy vain tuota yhtä sorttia...

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kenneliimme! Mikäli kysymyksiä herää, otathan rohkeasti puheeksi (varsinkin jos asia koskee pentuja).

Sparkle
    virtuaalisuus@gmail.com


Tämä on virtuaalikenneli | This is a sim-game kennel