Hiljamielen bordercolliet

Tervetuloa bordercollieiden erikoisnäyttelyihin

Hiljamielen kennel järjestää ruskanmaalaamassa, marraskuisessa virtuaalimaailmassa kolme erkkaria, joihin osallistumisoikeus on tällä kertaa vain bordercollieilla. Näyttelyt ovat YVNL:n alaisia ja siten avoimia vain valokuvallisille virtuaalikoirille.

Kunkin näyttelyn infot ja tulokset päivittyvät tälle yhdelle, samalle sivulle.

10.11.2018 11.11.2018 12.11.2018
Maa Suomi (FIN)
Tuomari nisha T
Maa Norja (NOR)
Tuomari Twiggy T
Maa Yhdysvallat (USA)
Tuomari Juinttu

Suomen erikoisnäyttely

"Rotu on virtuaalimaailmassa tällä hetkellä kovin epäyhtenäinen, mutta osa yksilöistä nousi selkeästi esiin erinomaisella laadullaan. Molemmissa sukupuolissa oli yhtä lailla erilaatuisia koiria, mutta sanoisin, että nartuissa laatu oli aavistuksen korkeampi pärjänneiden yksilöiden kohdalla. Kasvattajaluokan voittaja oli hyvin korkealaatuinen ryhmä! Bordercollien kuuluu olla toimiva työkoira, jonka vuoksi etenkin etukulmausten ja rungon mittasuhteiden tulee olla kunnossa. En salli liian lyhyttä runkoa toimivalta paimenkoirarodulta, tai liian heikkoja kulmauksia. Olen arvostellut osan koirista jo aiemmin, mutta huomioikaa, että otan arvostellessa aina huomioon myös senhetkisen luokan muiden koirien laadun ja luokan kokonaislaadun, joten laatuarvosana voi olla aavistuksen poikkeava entisestä!"

PEK
n. Hiljamielen Tuuditan Tulisoroista PEK1 "Tasaisesti kehittynyt pentu, jolla voisi olla vahvempi sukupuolileima. Riittävä pään rotuleima, toivoisin yhteneväisempiä ja sulavampia pään linjoja. Hieman pitkä kuono. Aavistuksen pyöreät silmät. Kuononselkä saisi olla tasaisempi. Selkeä stoppi. Erittäin hyvät korvat. Erinomainen kaulan pituus ja vahvuus ikäisekseen. Rodunomaiset rungon mittasuhteet. Tasapainoisesti kulmautunut edestä ja takaa, aavistuksen korkea kinner tässä iässä. Rintakehässä saisi olla enemmän syvyyttä. Sopiva raajaluuston vahvuus ikäisekseen. Vatsaviiva kuroutuu turhan paljon, lanne saisi olla syvempi. Toivoisin rodunomaisempaa siluettia. Koira olisi helpompi arvostella, mikäli se seisoisi tasaisella maalla."

JUN
u. Geraldi Carpol ERI2 "Selkeän rotu- ja sukupuolileiman omaava juniori, joka voisi kuitenkin esiintyä enemmän edukseen. Maskuliininen ilme, erinomaiset pään linjat sekä selkeä otsapenger. Erinomainen korvien asento ja sijainti. Kaula saisi olla aavistuksen pidempi ja kaartuneempi. Rungon tulisi kauttaaltaan kehittyä jäntevämmäksi. Erinomainen selän pituus. Rotumääritelmän mukaiset rungon mittasuhteet, erinomainen rintakehän syvyys. Erittäin hyvä raajaluuston vahvuus. Lavat voisivat olla aavistuksen taaemmas sijoittuneet, joka toisi koiralle myös enemmän ryhdikkyyttä ja kaulaan lisää pituutta. Hieman suorahko olkavarsi. Hieman niukahkosti kulmautunut polvistaan, joskin kokonaisvaltaisesti koira on kulmautunut tasapainoisesti. Erinomainen hännän pituus. Erinomaiset käpälät. Kaunis turkki ikäisekseen. Siluetti selkeä ja rodunomainen."
u. Trizets Epicurists ERI1 ROP-jun "Erinomaisen kokonaisvaikutelman omaava uros, joka on kehittynyt erinomaisesti ikäisekseen. Erittäin esimerkillinen pää ja ilme. Erinomainen kallo ja kuono-osa. Kauniit, tummat oikeanmuotoiset silmät. Erinomainen korvien asento ja sijainti. Vahva ja kauniisti kaartuva kaula, joka jatkuu ehkä aavistuksen turhan laskevaan ylälinjan kokonaisuuteen. Erinomaiset taakseasettuneet viistot lavat, hieman pysty olkavarsistaan. Erinomaiset rungon mittasuhteet. Rodunomainen raajaluusto, suorat eturaajat, erinomaiset välikämmenet. Rodunomaisesti kulmautunut takaa. Syvä ja sopivan leveä rintakehä, erinomainen alalinja. Luultavasti riittävä hännän pituus. Lantio voisi olla tasaisempi, joka edistäisi ylälinjan kokonaisuutta. Kaunis turkki."
u. Incide Tanssi Mun Mukana EH "Erittäin hyvä kokonaisuus, hyvin selkeä sukupuolileima. Voimakas kallo-osa, hieman pyöreät silmät. Otsapenger saisi olla selkeämpi ja kuono-osa tasaisempi. Kaula voisi olla hieman pidempi. Lavat voisivat olla viistommat ja taaemmas asettuneet, vaikkakin kuvasta ne on hieman vaikea arvioida. Olkavarsi saisi olla viistompi. Rungon tulisi olla pidempi sekä rintakehä voisi olla aavistuksen syvempi. Hieman kuroutunut vatsaviiva. Ylälinja voisi näyttää paremmalta, mikäli koira seisoisi paremmin. Välikämmenet voisivat olla aavistuksen viistommat. Riittävä polvikulma, mutta kinnerkulma saisi olla voimakkaampi. Lyhyt häntä. Siluetti saisi olla rodunomaisempi."

n. Hiljamielen Voimakivet EH "Selkeän rotuleiman omaava juniorinarttu, jonka tulee vielä kehittyä kauttaaltaan. Erittäin hyvä pää sekä ilme, aavistuksen suurehkot korvat. Erinomaisen muotoiset oikein sijoittuneet silmät. Selkeä otsapenger, voimakas kuono-osa. Erinomainen kaulan pituus ja kaarevuus, riittävä vahvuus ikäisekseen. Hieman lyhyt lapa, joka kuitenkin tarpeeksi viisto. Pysty olkavarsi. Erinomainen raajaluuston vahvuus. Viistot välikämmenet, erinomaiset soikeat käpälät. Rintakehän tulee kehittyä, muuten erinomainen alalinjan kokonaisuus. Erinomainen ylälinja. Riittävät rungon mittasuhteet. Erinomaisesti kulmautunut takaa, hieman korkeahko kinner. Erinomainen hännän pituus. Liikkeessä askel ei ole tarpeeksi matala. Tyydyttävä siluetti, toivoisin vahvempaa rotuleimaa."
n. Nuottipaimenen Superstara H "Vielä kovin pentumainen juniorinarttu, jolla saisi olla vahvempi rotuleima. Omaa selkeän sukupuolileiman. Erinomainen kallo-osa ja rodunomaiset silmät. Selkeä otsapenger. Toivoisin aavistuksen vahvempaa alaleukaa. Rodunomaiset korvat, jotka ovat sopivan etäällä toisistaan. Erinomainen kaulan pituus, joskin kuvista vaikea arvioida saisiko se olla aavistuksen kaarevampi. Hyvin suorasti kulmautunut edestä sekä lapojen että olkavarsien osalta. Ylälinja aavistuksen nouseva. Kovin etupainotteinen kokonaisuus. Rintakehä saisi olla leveämpi, joskin siinä on riittävä syvyys. Välikämmenet tulisi olla joustavammat. Erittäin suorasti kulmautunut polvista ja kintereistään. Erinomainen lantion viistous ja pituus. Lyhyt häntä. Ei parhaassa turkissaan tänään. Valitettavasti useampi rakenteellinen virhe laskee arvosanaa."
n. Pimeyteen Kadonnut Ilo EH "Kauttaaltaan raskaan ensivaikutelman itsestään antava narttu, jolla on kuitenkin selkeä sukupuolileima. Erinomainen kallo, selkeä otsapenger ja erinomainen kuono-osa. Rodunomaiset silmät ja korvat. Erinomainen kaulan pituus, jossa erittäin hyvä vahvuus ja kaarevuus. Erinomaiset viistot taakseasettuneet lavat. Antaa etuosaltaan kuitenkin hyvin raskaan ja etupainotteisen vaikutelman, joka ei ole rodulle toivottua. Erinomainen rintakehän syvyys. Hyvät välikämmenet. Suorat raajat edestä katsottuna. Ehkä aavistuksen raskas luusto. Upea ylälinjan kokonaisuus. Erinomaisesti kulmautunut takaa. Erinomainen hännän pituus. Kauniissa turkissa. Rodunomainen liike. Valitettavasti epätasapainoisuus rungon vahvuudessa laskee arvosanaa."
n. Hiljamielen Sinusta Jos Jostain En Ikinä Luovu T "Hyvin heikon rotuleiman omaava juniorinarttu, joka antaa itsestään korkearaajaisen vaikutelman. Aavistuksen suurehkot korvat, jotka ovat kuitenkin hyvin sijoittuneet. Silmät voisivat olla soikeammat. Otsapenger turhan loiva. Hyvin raskas kuono-osa sekä turhan täyteläiset huulet. Riittävän hyvä kaulan pituus ja vahvuus. Viistot lavat, mutta kovin suorat olkavarret, jotka eivät ole koiralle eduksi. Hyvä rintakehän syvyys, mutta rintakehä vaikuttaa turhan tynnyrimäiseltä. Rungon tulisi olla pidempi. Erittäin hyvin kulmautunut takaa. Toivoisin tasapainoisempaa ylälinjan kokonaisuutta. Häntä vaikuttaa riittävän pituiselta. Raajaluusto saisi olla vahvempi. Rakenteen virheet eivät salli rodunomaista sulavaa liikettä ja mahdollisimman matalaa askelta. Siluetti ei valitettavasti ole rodunomainen eikä koiran rotuleima ole riittävän vahva."
n. Glorycrag Poppy Powerbomb H "Kovin kehittymättömän vaikutelman itsestään antava juniori, jolla saisi olla rungossa enemmän vahvuutta. Hyvin selkeä otsapenger, yhteneväiset pään linjat. Toivoisin päähän kauttaaltaan vahvempaa rotuleimaa. Hieman lyhyt kaula, jossa kuitenkin sopiva vahvuus. Viistot lavat ja olkavarret, esimerkillinen etuosan kokonaisuus. Rintakehässä tulisi olla enemmän syvyyttä. Mittasuhteiltaan aavistuksen lyhyt rungoltaan. Hyvin kuroutuva vatsaviiva, joka ei ole eduksi alalinjalle. Lanne saisi olla hieman pidempi sekä syvempi. Raajaluusto saisi olla vahvempi, jotta kokonaisvaikutelma koirasta olisi kestävämpi. Erittäin hyvin kulmautunut takaa. Rodunomainen häntä. Koiralla on erittäin kaunis ja rodunomainen etuosa, mutta sen takaosa on kuin eri koirasta, joka ei ole sen yleisvaikutelman tasapainon eduksi."
n. Trizets Mere Mortals ERI "Kauniin ja hyvin feminiinisen ensivaikutelman itsestään antava narttu. Erinomainen pään kokonaisuus, kauniit pään linjat ja erinomainen kuono-osa. Aavistuksen pyöreät silmät. Erinomaisesti etäälle asettuneet, oikein taittuneet korvat. Erinomainen kaulan pituus, joskin se kaipaisi hieman vahvuutta. Riittävän viistot lavat ja olkavarret. Antaa hieman etupainotteisen vaikutelman. Riittävä raajaluuston vahvuus. Erinomaiset rungon mittasuhteet, erittäin tasapainoisesti kulmautunut takaa. Erinomaiset käpälät ja välikämmenet. Riittävä rintakehän syvyys, vatsaviiva hieman kuroutunut. Kaunis, rodunomainen siluetti."
n. Trizets Only One For You ERI3 "Hyvin femininiinen ja kauttaaltaan selkeä rotuleima. Erittäin rodunomainen pää, kauniit silmät ja korvat, erinomainen kuono-osa ja alaleuka. Erinomainen kaulan pituus ja kaarevuus, joskin toivoisin siihen lisää vahvuutta. Lavat voisivat olla hieman taaemmas asettuneet. Erinomainen olkavarsi. Tasapainoinen raajaluuston vahvuus, erinomaiset välikämmenet. Erinomaiset rungon mittasuhteet. Rintakehä saisi olla hieman syvempi. Erinomainen selkä ja lantio. Erinomaisesti kulmautunut takaa, upea leveä reisi. Rodunomainen häntä. Koiralla on erittäin kaunis rodunomainen siluetti, mutta rintakehän tulee kehittyä ja rungon saada kauttaaltaan hieman vahvuutta."
n. Pomegranate Quicky Bliss ERI2 "Hyvin selkeän rotu- ja sukupuolileiman omaava narttu, jolla on hyvin kehittynyt kokonaisuus ikäisekseen. Rodunomainen pään kokonaisuus, erinomaiset silmät sekä hyvin asettuneet korvat. Kaula vahva ja kauniisti kaartuva. Lavat voisivat olla enemmän taakse asettuneet. Erinomainen olkavarsi. Erinomaiset rungon mittasuhteet, tasapainoinen ylä- ja alalinja. Rintakehän tulisi olla hieman syvempi. Erinomainen raajaluuston vahvuus ja suorat eturaajat edestä. Välikämmenet hieman liian viistot. Erinomainen reisi ja takaosan kokonaisuus. Rodunomainen siluetti, kauniissa turkissa."
n. Pink Is My Absolute Power-Colour ERI4 "Selkeän rotuleiman omaava narttu. Erittäin hyvä pään kokonaisuus. Selkeä otsapenger, erinomaiset silmät ja korvat. Posket aavistuksen täyteläiset, kuono-osa voisi olla hieman suorempi. Erinomainen kaulan pituus ja vahvuus. Viistot lavat, olkavarsi voisi olla aavistuksen viistompi. Erinomaiset rungon mittasuhteet. Syvä ja sopivan leveä rintakehä. Erinomainen raajaluuston vahvuus. Esimerkillinen alalinja. Kinnerkulma voisi olla hieman voimakkaampi, seisoo ehkä aavistuksen ahtaasti takaa. Erinomainen lantio ja reiden leveys. Rodunomainen siluetti ja feminiininen kokonaisuus, joskin koira voisi esiintyä enemmän edukseen."
n. Noyascow Black Sheep Of The Family EH "Hieman maskuliinisen ensivaikutelman itestään antava juniori. Raskas pää, jossa saisi olla selkeämpi stoppi. Kuononselkä saisi olla tasaisempi ja pään linjat sulavammat. Hieman täyteläiset posket. Pyöreähköt silmät. Erinomaisesti asettuneet oikeankokoiset korvat. Erinomainen kaulan pituus ja kaarevuus. Rungon tulisi olla pidempi. Viistot lavat. Olkavarsi saisi olla viistompi, jotta etukulmaukset olisivat tasapainossa. Erittäin hyvä rintakehän syvyys. Lanne saisi olla hieman pidempi ja syvempi. Aavistuksen jyrkkä lantio. Erinomainen raajaluuston vahvuus, riittävän viistot välikämmenet. Lyhyt häntä. Toivoisin rodunomaisempaa siluettia."
n. Guthrun Wyster Laic ERI1 VSP-jun "Erittäin kaunis juniorinarttu, jolla hyvin selkeä rotu- ja sukupuolileima. Hyvin kaunis pään kokonaisuus. Erinomaiset pään linjat, selkeä otsapenger. Erinomaiset silmät ja korvat. Vahva ja sopivan kaareva kaula, joka jatkuu kauniisti erittäin hyvään ylälinjaan. Erinomaiset taakseasettuneet lavat, lyhyt ja pysty olkavarsi häiritsee etukulmauksia. Erinomainen raajaluuston vahvuus. Riittävä rungon pituus. Välikämmenet voisivat olla hieman viistommat. Riittävä rintakehän syvyys, vatsaviiva turhan kuroutuva. Hyvä polvikulma, toivoisin vahvempaa kinnertä. Lantio voisi olla tasaisempi. Tyydyttävä hännänpituus. Rodunomainen siluetti ja kaunis karva."

NUO
u. Vicente Silvestre de la Dorado ERI1 SA PU4 "Selkeä rotu- ja sukupuolileima jo ensivaikutelmasta. Maskuliininen pään kokonaisuus, erinomaiset pään linjat. Erinomaiset silmät ja korvat. Hyvin vahva ja oikeanpituinen kaula. Erinomaiset taakse sijoittuneet lavat sekä viistot olkavarret. Rodunomaiset rungon mittasuhteet. Erinomainen raajaluuston vahvuus, tasapainoisesti kulmautunut takaa, hieman korkeahko kinner. Esimerkillinen rintakehän syvyys sekä alalinjan kokonaisuus. Erinomainen leveä reisi, lantio voisi olla hieman tasaisempi. Kaunis turkki. Erinomainen siluetti ja kauttaaltaan sulavalinjainen."

n. Hiljamielen Rakasta Mua Nyt EH "Erittäin ryhdikkäästi esiintyvä nuori narttu, jolla riittävä rotu- ja sukupuolileima. Erittäin hyvä ilme edestä katsottuna, joskin silmät antavat hieman pistävän vaikutelman ilmeestä. Kovin pitkä ja aavistuksen loiva otsapenger, joka hieman pilaa pään kokonaisuutta. Hyvä kuono-osa. Erinomainen kaulan pituus ja kaarevuus, joskin ei anna riittävän vahvaa vaikutelmaa. Tasapainoisesti kulmautunut sekä edestä että takaa. Viistot taakseasettuneet lavat, riittävän viisto olkavarsi. Raajaluusto voisi olla vahvempi. Rintakehän tulisi olla hieman syvempi. Aavistuksen lyhyehkö runko. Erinomainen selkä ja sen vahvuus. Aavistuksen lyhyt lantio, jonka vuoksi reisi ei ole tarpeeksi leveä tai voimakas. Hieman lyhyt häntä. Siluetti saisi olla rodunomaisempi ja sulavalinjaisempi."
n. Dance Pony Dance of Cidisa ERI1 SA "Erinomainen, feminiininen kokonaisuus, ei esiinny täysin edukseen kuvissa. Kallo vaikuttaa hieman pyöreältä. Erinomainen otsapenger ja kuono-osa. Rodunomaiset silmät ja korvat. Erinomainen kaulan pituus ja kaarevuus, joka jatkuu sulavalinjaiseen ylälinjan kokonaisuuteen. Viistot lavat. Erinomainen raajaluusto ja rungon mittasuhteet. Välikämmenet voisivat olla hieman joustavammat. Esimerkillinen rintakehän syvyys ja leveys. Tasapainoisesti kulmautunut takaa. Erinomainen lanne ja lantio. Rodunomainen häntä. Oikein upea siluetti ja vahva rotuleima kauttaaltaan."
n. Pennyroyal Blade Waltz EVA "Koira on tuomarin koira."
n. Hiljamielen Rakkaus On ERI2 "Erittäin hyvän ensivaikutelman antava narttu, jolla voisi olla rodunomaisempi ilme. Toivoisin yhteneväisempiä pään linjoja. Vahva alaleuka. Silmät voisivat olla lempeämmät. Erinomaisesti asettuneet, oikeankokoiset korvat. Erinomainen kaulan pituus ja kaarevuus. Sopivan viistot ja taakseasettuneet lavat, olkavarsi taasen turhan lyhyt ja hieman pysty. Erinomainen raajaluuston vahvuus sekä esimerkilliset rungon mittasuhteet. Hieman pyöreät käpälät. Erinomainen ylälinja. Rintakehä vaatii hieman syvyyttä. Riittävästi kulmautunut takaa. Upea leveä reisi, erinomainen lanne ja lantio. Erinomainen hännän pituus. Kaunis turkki, rodunomainen siluetti."
n. Incide Myrskyvaroitus EH "Erittäin hyvän ensivaikutelman antava narttu, joka voisi olla kauttaaltaan tasapainoisempi. Erinomainen kallo ja kuono, selkeä otsapenger. Rodunomaiset silmät sekä korvat. Hyvin kaartuva kaula, joka voisi olla vahvempi. Ylälinja antaa turhan laskevan vaikutelman, joka ei ole koiralle eduksi. Lavat tulisi olla taaemmas sijoittuneet sekä viistommat, kun taas olkavarsi on hyvin pitkä ja viisto, näin ollen antaen epätasapainoisen vaikutelman etuosasta. Lyhyehkö runko. Riittävä rintakehän syvyys, hyvä alalinjan kokonaisuus. Lyhyt lanne sekä lantio. Riittävästi kulmautunut takaa, riittävä raajaluuston vahvuus. Erinomainen hännän pituus. Siluetin tulisi olla rodunomaisempi."

AVO
u. Teräshampaan Päivänpaisteisia Pässinpäitä H "Hyvän ensivaikutelman itsestään antava uros, joka voisi siluetiltaan olla kauttaaltaan sulavalinjaisempi. Hyvin selkeä sukupuolileima. Erinomainen kallo, kuono-osa voisi olla suorempi ja ehdottomasti rodunomaisempi. Selkeä otsapenger, erinomaisen muotoiset silmät. Rotumääritelmän mukaiset etäälle sijoittuneet korvat. Vahva kaula, jossa sopiva pituus. Valitettavasti antaa itsestään hyvin neliömäisen vaikutelman. Runko saisi olla ehdottomasti hieman pidempi. Hieman lyhyt lantio. Erinomaisesti kulmautunut edestä, erittäin hyvin takaa. Rintakehä saisi olla syvempi ja luultavasti myös leveämpi. Erinomainen raajaluuston vahvuus sekä hännän pituus."
u. Alwazabrez of Cidisa EH "Hyvän siluetin omaava uros, joka antaa itsestään erittäin hyvän ensivaikutelman. Toivoisin kauttaaltaan vahvempaa sukupuolileimaa. Erinomaiset silmät ja korvat. Selkeä otsapenger ja kauniit pään linjat. Erittäin hyvä kaulan pituus, jossa voisi olla hieman enemmän vahvuutta. Erinomaiset lavat ja olkavarret. Erittäin hyvä raajaluuston vahvuus. Syvä rintakehä, joka on sopivan leveä. Kauttaaltaan lihaksikas ja jäntevän oloinen runko, rungon mittasuhteet rodunomaiset. Erinomaisesti kulmautunut takaa, hyvä leveä reisi. Erinomainen hännän pituus. Koirassa on paljon hyvää, mutta se vaikuttaa kokonaisuudeltaan hieman keskeneräiseltä, sekä se voisi esiintyä enemmän edukseen."
u. Pennyroyal Wait Me T "Tyydyttävän ensivaikutelman itsestään antava uros, jolla saisi olla vahvempi sukupuolileima. Tyydyttävä pää, hyvin raskas kuono-osa joka saisi olla myös tasaisempi. Erinomainen tasainen kallo. Lyhyt kaula, jossa ei ole tarpeeksi kaarevuutta. Rungossa tulisi olla enemmän pituutta. Lavat tulisivat olla viistommat. Erinomainen olkavarsi. Riittävä raajaluuston vahvuus. Turhan raskas eturinta, koira antaa liian etupainotteisen vaikutelman. Hyvin syvä rintakehä sekä kuroutuva vatsaviiva, joka ei ole alalinjan eduksi. Niukasti kulmautunut polvista. Lanne saisi olla pidempi. Lyhyt häntä. Siluetiltaan edustaa heikosti rotunsa edustajaa. Koira on kauttaaltaan hyvin epätasapainoinen."
u. Caelum Vinue EH "Erinomainen ryhdikäs uros, jolla erittäin hyvä ilme. Otsapenger saisi olla selkeämpi sekä kuono-osa tasaisempi. Erinomaiset silmät ja korvat. Erinomainen kaulan pituus ja vahvuus. Tarpeeksi viistot lavat, hieman suora olkavarsi. Riittävän hyvät rungon mittasuhteet. Riittävä rintakehän syvyys, hyvä leveys. Hyvä raajaluuston vahvuus. Turhan kuroutunut vatsaviiva. Niukasti kulmautunut takaa, korkea kinner. Erinomaiset käpälät. Ylälinja vaikuttaa aavistuksen laskevalta, joka ei ole koiran eduksi. Lanne voisi olla syvempi ja pidempi. Riittävän leveä reisi. Niukahko turkki, siluetti voisi olla rodunomaisempi. Rungon virheet alentaa laatuarvosanaa tällä kertaa."
u. Guthrun Primeape ERI3 "Erinomainen maskuliininen kokonaisuus, erittäin hyvä rodunomainen pää. Erinomaiset pään linjat, esimerkillinen kuono-osa. Erinomaiset silmät ja korvat. Hyvä kaulan vahvuus, joskin voisi olla kaareutuvampi. Oikein rodunomaiset rungon mittasuhteet. Lavat voisivat olla taaemmas sijoittuneet. Erinomaiset olkavarret. Tasapainoinen raajaluuston vahvuus kokonaisuuteen verrattuna. Erinomainen rintakehän syvyys ja leveys. Välikämmenet voisivat olla viistommat. Hieman pyöreät käpälät. Erinomainen ylä- ja alalinja. Erinomaisesti kulmautunut takaa. Erinomainen hännän pituus. Erittäin hyvä siluetti, kaunis karva. Toivoisin kuitenkin kauttaaltaan sulavalinjaisempaa kokonaisuutta. Koira voisi myös esiintyä enemmän edukseen."
u. Guthrun Raticate ERI1 SA PU1 SERT VSP "Erinomaisen ja vahvan rotuleiman omaava uros, jolla kaunis siluetti. Erinomainen kallo-osa. Riittävän selkeä otsapenger. Kuononselän tulisi olla aavistuksen tasaisempi. Riittävä kaulan pituus ja vahvuus. Taakse sijoittuneet viistot lavat sekä riittävän viistot olkavarret. Erinomainen raajaluuston vahvuus. Erinomaiset rungon mittasuhteet, erittäin kaunis ylälinja. Erinomainen rintakehän syvyys, kaunis vatsaviiva. Tasapainoisesti kulmautunut takaa. Erinomaiset käpälät. Riittävä hännän pituus. Erinomainen lanne ja lantio. Kaunis turkki. Hyvin tasapainoinen ja rodunomainen kauttaaltaan, pään pienet virheet eivät laske laatuarvosanaa tällä kertaa."
u. Guthrun Snuutsie ERI2 SA PU3 "Hyvin maskuliininen uros, jolla erittäin rodunomainen siluetti. Maskuliininen pää ja ilme, ehkä aavistuksen pyöreä kallo-osa. Erinomaisen muotoiset silmät, erinomaisesti asettuneet oikeankokoiset korvat. Erinomainen otsapenger, kuono-osa voisi olla hieman tasaisempi. Esimerkillinen kaulan vahvuus ja kaarevuus. Erinomaiset taakse asettuneet viistot lavat sekä viisto olkavarsi. Erinomainen ja tasapainoinen raajaluuston vahvuus. Erinomaiset välikämmenet ja soikeat käpälät. Oikea rintakehän syvyys, kaunis alalinjan kokonaisuus. Vahva rungon kokonaisuus, erinomaiset mittasuhteet. Erinomainen ylälinja ja lantion pituus. Riittävä hännän pituus. Leveä reisi, tasapainoisesti kulmautunut takaa. Oikein tasapainoinen ja rodunomainen kokonaisuus."
u. Rocketship X-M by Thiswolfisnotonfire EH "Erittäin hyvän ensivaikutelman itsestään antava uros, jolla saisi olla selkeämpi sukupuolileima. Riittävän rodunomainen pää ja ilme, korvat aavistuksen turhan suuret ja raskaat, joka hieman heikentää koiran rotuleimaa. Hyvin selkeä otsapenger, erinomainen kuono-osa. Erittäin hyvä kaulan pituus ja kaarevuus. Erinomaiset rungon mittasuhteet. Viistot lavat ja olkavarret. Erinomainen raajaluuston vahvuus. Erinomainen rintakehän syvyys ja leveys. Ylälinja on hieman nouseva, joka antaa koirasta etupainotteisen vaikutelman. Erinomainen leveä reisi. Erinomainen alalinjan kokonaisuus. Häntä luultavasti riittävän pituinen. Koira voisi esiintyä enemmän edukseen."
u. Pimeyteen Kadonnut Aksiooma H "Hyvän ensivaikutelman itestään antava uros, joka on kovin neliömäinen. Toivoisin rodunomaisempaa ja lempeämpää ilmettä. Erinomainen tasainen kallo, kuono-osa saisi olla vahvempi. Erinomaisesti asettuneet korvat, jotka ovat ehkä aavistuksen suuret. Erittäin hyvä kaulan pituus ja vahvuus. Taakse asettuneet tarpeeksi viistot lavat. Hieman lyhyt olkavarsi. Raajaluuston tulisi ehdottomasti olla vahvempi. Toivoisin hieman syvempää rintakehää. Turhan kuroutuva vatsaviiva. Lantio voisi olla hieman tasaisempi. Riittävä reiden leveys. Hyvin kulmautunut takaa, riittävä hännän pituus. Sileutin tulisi olla rodunomaisempi. Koiran tulisi olla kauttaaltaan vahvempi ja sulavalinjaisempi."

n. Glory Ginrummy of Shaghas ERI2 SA PN2 SERT "Erinomaisen ja hyvin feminiinisen ensivaikutelman itsestään antava narttu, jolla on hyvin rodunomainen pää. Erinomainen lempeä ilme, erittäin kauniit pään linjat. Erinomainen kuono-osa. Hyvänkokoiset, oikein asettuneet korvat. Erinomainen kaulan pituus ja kaarevuus. Erinomaiset taakse sijoittuneet lavat sekä viistot olkavarret, joka sallii koiralle hyvin tasapainoisen etuosan kokonaisuuden. Erinomainen raajaluuston vahvuus. Erinomaiset välikämmenet ja suorat raajat edestä. Erinomainen rintakehän syvyys ja alalinjan kokonaisuus. Erinomaiset rungon mittasuhteet, sulavalinjainen ja vahva runko. Erinomaisesti kulmautunut takaa, todella hyvä reisi. Erinomainen lanne ja lantio. Riittävä hännän pituus. Hyvin kaunis siluetti ja kokonaisuus, erittäin kaunis rotunsa edustaja."
n. Tollerin Aurinkoinen Ateena ERI SA "Erittäin kaunis narttu, joka hurmaa värillään. Erinomainen kallo-osa, kauniit oikeanmuotoiset silmät. Erinomaisesti asettuneet, oikeankokoiset korvat. Erinomainen kuono-osa ja alaleuka. Erinomainen kaulan pituus ja vahvuus. Riittävän viistot lavat. Erittäin hyvä olkavarsi. Erinomainen raajaluuston vahvuus. Esimerkilliset rungon mittasuhteet. Erinomainen rintakehän syvyys. Selkä voisi olla tasaisempi ja vahvempi. Erinomainen lantio ja leveä reisi. Erinomaisesti kulmautunut takaa. Erinomainen pitkä häntä. Rodunomainen siluetti, hyvin feminiininen kokonaisuus."
n. Guthrun Unmellow Yellow EH "Erittäin hyvän ensivaikutelman antava narttu, jolla tarpeeksi selkeä sukupuolileima. Erittäin hyvä pää, joskin otsapenger on turhankin selkeä. Toivoisin tasaisempaa kuononselkää. Vahva alaleuka. Erinomaiset silmät ja korvat. Erinomainen kaulan pituus ja vahvuus, joskin koiraa venytetään seisomaan epäedustavaan asentoon. Viistot taakse sijoittuneet lavat. Pysty olkavarsi, joka ei ole eduksi koiran etukulmauksille. Erinomainen raajaluuston vahvuus. Erinomainen rintakehän syvyys ja alalinjan kokonaisuus. Erinomainen ylälinjan kokonaisuus. Leveä reisi, tasapainoisesti kulmautunut takaa. Erinomainen lanne ja lantio. Erinomainen hännän pituus. Kaunis turkki ja rodunomainen siluetti. Koira voisi kauttaaltaan antaa tasapainoisemman ja hieman vahvemman vaikutelman."
n. Irelia on Queer Street EH "Oikein feminiininen ja lempeäilmeinen narttu, jolla hyvä rotuleima. Erinomaiset pään linjat, selkeä otsapenger. Erinomaiset silmät ja kuono-osa. Korvat liian raskaat, joka hieman häiritsee koiran kokonaisuutta. Erinomainen kaulan kaarevuus, joskin toivoisin siihen hieman lisää pituutta. Lavat voisivat olla taaemmas sijoittuneet. Hieman pysty olkavarsi. Riittävä raajaluuston vahvuus. Erinomainen rintakehän syvyys ja leveys. Hieman kuroutuva vatsaviiva häiritsee alalinjan sulavuutta. Rodunomaiset rungon mittasuhteet. Selkä voisi olla hieman vahvempi. Erittäin hyvin kulmautunut takaa. Koira antaa itsestään aavistuksen etupainotteisen kokonaisvaikutelman."
n. Hidden Treasure of Cidisa ERI "Erinomaisen rotuleiman omaava narttu, joskin toivoisin vahvempaa sukupuolileimaa. Rodunomainen pään kokonaisuus sekä erinomainen ilme. Erinomaiset silmät sekä erittäin hyvät toisistaan etäälle asettuneet korvat. Erinomainen kaulan pituus ja vahvuus, joskin kaarevuus hiukan vaikeasti arvosteltavissa. Erinomaiset rungon mittasuhteet. Tasapainoisesti kulmautunut sekä edestä että takaa. Viistot lavat ja erinomaiset olkavarret. Erinomainen raajaluuston vahvuus. Erinomainen rintakehän syvyys ja leveys. Upea lantion kokonaisuus, erinomainen leveä reisi. Hännän todellinen pituus vaikea arvostella. Kaunis turkki ja väritys. Oikein hyvä kokonaissiluetin rotuleima."
n. Trizets Under Your Stairs H "Ensivaikutelmaltaan heikon rotuleiman omaava narttu, jolla myös aavistuksen heikohko sukupuolileima. Hyvät silmät ja kuono-osa, korvat saisivat olla hieman etäämmälle toisistaan asettuneet. Kaula voisi olla pidempi ja kaareutuvampi, antaa nyt turhan raskaan vaikutelman. Lavat voisivat olla taaemmas sijoittuneet. Aavistuksen neliömäinen runko. Heikosti kulmautunut polvista ja kintereistä. Sopiva rintakehän syvyys. Toivoisin etenkin sulavalinjaisempaa ylälinjaa. Lantio aavistuksen pysty. Siluetti saisi olla kauttaaltaan rodunomaisempi sekä koira sulavalinjaisempi."
n. Mielenkierouma ERI4 SA "Erittäin upea rotunsa edustaja. Erinomainen rotu- ja sukupuolileima kauttaaltaan. Erinomainen kallo, upeat pään linjat sekä otsapenger, rodunomaiset silmät ja korvat. Erittäin kaunis kuono-osa. Erittäin kaunis pitkä ja kaartuva kaula. Lavat voisivat olla hieman viistommat. Erittäin hyvin kulmautunut olkavarsi. Tasapainoiset rungon mittasuhteet sekä raajaluuston vahvuus. Esimerkilliset välikämmenet ja käpälät. Syvä rintakehä jossa sopiva leveys. Erinomaisesti kulmautunut takaa. Kokonaisuudeltaan lihaksikas ja jäntevä runko. Erinomainen lantio ja hännän pituus. Kaunis, vaikkakin niukka turkki. Upea rodunomainen siluetti."
n. Kirppu T "Tyydyttävän rotuleiman omaava narttu, jonka tulisi olla kauttaaltaan sulavalinjaisempi ja feminiinisempi. Hyvin heikko pään rotuleima, turhan leveä kallo ja leveälle asettuneet silmät, jotka saisivat olla soikeammat. Toinen korvista on liian raskaasti taittunut. Otsapenger voisi olla selkeämpi ja kuono-osa rodunomaisempi. Keskipitkä kaula, jossa hieman kaartuvuutta. Rodunomainen rungonpituus. Pitkä viisto lapa, lyhyt sekä hieman pysty olkavarsi. Hyvin etupainotteinen kokonaisuus. Syvä rintakehä jossa sopiva leveys, vatsaviiva aavistuksen kuroutunut. Turhan suorat välikämmenet, joissa saisi olla enemmän joustavuutta. Nouseva ylälinja, lyhyt ja pysty lantio. Riittävä hännänpituus. Hyvin heikosti kulmautunut polvista sekä kintereistä. Siluetiltaan vastaa kovin heikosti rotunsa edustajaa."
n. Guthrun Quietus EH "Erittäin hyvän ensivaikutelman itsestään antava narttu, joka voisi esiintyä enemmän edukseen. Oikein kaunis pään kokonaisuus, erinomainen otsapenger ja sulavat pään linjat. Erinomainen kaulan pituus ja vahvuus. Lavat sekä olkavarret voisivat olla hieman viistommat. Välikämmenten tulisi olla joustavammat. Erinomainen rintakehän syvyys ja leveys, joskin runko antaa hieman raskaan kokonaisvaikutelman. Erinomaiset rungon mittasuhteet, tasapainoinen ylälinjan kokonaisuus. Kaunis alalinja. Erittäin hyvin kulmautunut takaa. Erinomainen raajaluuston vahvuus. Luultavasti riittävä hännän pituus. Kauniissa turkissa."
n. Dalalif of Cidisa ERI3 SA PN4 "Erinomainen feminiininen rotunsa edustaja. Erittäin rodunomainen pään kokonaisuus. Kauniit silmät ja korvat. Kallo vaikuttaa aavistuksen pyöreähköltä, hyvin selkeä stoppi. Pään linjat voisivat olla aavistuksen yhteneväisemmät, tosin pää on kokonaisuudeltaan erinomainen. Erinomainen kuono-osa ja alaleuka. Kaunis sopivasti kaareutuva kaula, ylälinja antaa hieman laskevan vaikutelman. Viistot taakseasettuneet lavat, aavistuksen pystyt olkavarret. Erinomainen raajaluuston vahvuus. Erinomaiset suorat eturaajat sekä joustavat välikämmenet. Riittävä rintakehän syvyys, erinomainen leveys. Erinomaiset rungon mittasuhteet. Leveä reisi. Kauniisti kulmautunut takaa. Lyhyt häntä. Kaunis rodunomainen siluetti sekä kauttaaltaan riittävän sulavalinjainen kokonaisuus."
n. Guthrun Whirlwind Vane ERI1 SA PN1 SERT ROP "Erittäin kaunis narttu, joka on esimerkillinen rotunsa edustaja, eikä siinä ole mitään liioiteltua. Hyvin feminiininen ilme. Erittäin kauniit pään linjat. Oikea-asentoiset ja -muotoiset silmät. Erinomaisesti asettuneet oikeankokoiset korvat. Kauniisti kaartuva vahva kaula, joka jatkuu hyvin tasapainoiseen ylälinjan kokonaisuuteen. Esimerkilliset rungon mittasuhteet. Erinomainen raajaluuston vahvuus. Viistot taakse sijoittuneet lavat, erinomainen olkavarsi. Suorat eturaajat edestä, erinomaiset viistot välikämmenet. Erittäin tasapainoisesti kulmautunut takaa, joskin kinnerkulma voisi olla hieman vahvempi. Erinomainen leveä reisi, kaunis tasapainoinen lanne ja lantio. Erinomainen häntä. Liikkuu erittäin tasapainoisesti ja sulavasti. Hyvin kaunis siluetti, kauniissa turkissa. Upea rotunsa edustaja."
n. Silentgaze Dolly Dragondown H "Hyvän ensivaikutelman itsestään antava narttu, jolla on tyydyttävä sukupuolileima. Erinomaiset silmät ja korvat. Selkeä otsapenger, erinomainen kallo-osa. Kuononselän tulisi olla tasaisempi. Kuono-osa aavistuksen turhan vahva. Lyhyt kaula, joka tarvitsee lisää kaartuvuutta. Lavat voisivat olla taaemmas sijoittuneet. Erittäin hyvä olkavarsi. Erinomainen raajaluuston vahvuus. Hyvä rintakehän syvyys, ehkä turhankin paljon leveyttä. Koira antaa itsestään etupainotteisen vaikutelman. Erittäin hyvät rungon mittasuhteet. Niukahkosti kulmautunut takaa. Erinomainen hännän pituus. Toivoisin rodunomaisempaa siluettia sekä kauttaaltaan sulavalinjaisempaa ja tyylikkäämpää kokonaisuutta."
n. Trizets The Green Stone ERI SA "Erinomainen kokonaisuus, hyvin feminiininen narttu. Kaunis pään kokonaisuus, riittävän selkeä otsapenger. Erinomaiset silmät ja hyvin asettuneet korvat. Kuono-osa voisi olla hieman tasaisempi. Erinomainen alaleuan vahvuus. Upea kaulan pituus ja kaarevuus, joka jatkuu hyvin kannettuun ylälinjan kokonaisuuteen. Erinomaiset viistot taakse sijoittuneet lavat. Erittäin hyvä olkavarsi, erinomainen raajaluuston vahvuus. Erinomainen rungon pituus. Syvä ja sopivan leveä rintakehä. Erinomaiset välikämmenet. Kauniisti kulmautunut takaa, erinomainen leveä reisi. Erinomainen lanne ja lantio. Esimerkillinen hännän pituus. Kaunis, rodunomainen siluetti. Kauttaaltaan hyvin sulavalinjainen narttu."

VET
u. Vikkelä VilperiERI1 ROP-vet "Erinomainen ja hyvin säilynyt veteraaniuros. Erittäin rodunomainen pää sekä ilme. Sulavat pään linjat, erinomaisen selkeä otsapenger. Kaula saisi olla kaartuvampi. Lavat voisivat olla viistommat, myös kovin suorahkosti kulmautunut olkavarresta. Erinomaiset joustavat välikämmenet. Suorat raajat edestä. Erinomainen rungon pituus ja kokonaismittasuhteet. Syvä ja leveä rintakehä, erinomainen alalinjan kokonaisuus. Ylälinja vaikuttaa turhan jyrkästi laskevalta. Aavistuksen lyhyt lantio, joka ei salli tarpeeksi leveää reittä. Tasapainoisesti kulmautunut takaa. Lyhyehköltä vaikuttava häntä, joka on tosin vaikea arvioida. Voisi olla siluetiltaan rodunomaisempi etenkin rungon osalta."

n. Hiljamielen Sun Naurus Tukkii Koko Tien EH "Erittäin hyvä veteraaninarttu, joka ehkä aavistuksen maskuliininen. Erittäin hyvä kallo-osa, silmät voisivat olla paremmin sijoittuneet ja soikeammat. Riittävästi otsapengertä. Kuono-osan tulisi olla tasaisempi. Erittäin hyvä kaulan pituus ja vahvuus, joka jatkuu suhteellisen hyvään ylälinjaan. Lavat voisivat olla hieman viistommat. Erittäin hyvä olkavarsi. Syvä rintakehä jossa hyvä leveys. Toivoisin parempaa polvikulmaa. Erinomainen lantio ja reiden leveys. Koira antaa itsestään hieman etupainotteisen vaikutelman. Erinomainen hännän pituus, erinomaiset käpälät ja raajaluuston vahvuus. Riittävän hyvä siluetti."

KÄY
u. Moonlight's Neo Stick ERI1 SA PU2 SERT "Upea, ryhdikkäästi esiintyvä uros, joka on hyvin maskuliininen. Erinomaiset pään linjat, selkeä otsapenger. Erinomaiset silmät ja korvat, oikein hyvä kuono-osa. Kaunis pitkä kaula, jossa sopiva kaartuvuus ja vahvuus. Erinomaiset taakse sijoittuneet lavat, jotka ovat sopivan viistot. Aavistuksen pysty olkavarsi. Erinomainen raajaluuston vahvuus. Rodunomaiset rungon mittasuhteet. Erinomainen rintakehän syvyys ja leveys. Erinomaisesti kulmautunut takaa, hyvä leveä reisi. Lantio voisi olla hieman tasaisempi. Rodunomainen siluetti, kauttaaltaan sulavalinjainen ja vahva uros."
u. Incide Sleeping Dogs Lie EH "Erittäin hyvän ensivaikutelman itsestään antava uros, jolla selkeä sukupuolileima. Erinomainen pään kokonaisuus. Rodunomaiset silmät ja korvat. Erinomainen kuono-osa. Riittävä kaulan pituus. Lavat voisivat olla aavistuksen taaemmas sijoittuneet. Hyvä olkavarren pituus. Runko saisi olla hieman pidempi. Antaa hieman korkearaajaisen vaikutelman. Raajaluusto voisi olla hieman vahvempi. Riittävän viistot välikämmenet. Riittävän syvä rintakehä, hieman kuroutuva vatsaviiva. Tasainen ylälinja, lantion tulisi olla hieman tasaisempi. Korkeahko kinner, hyvin kulmautunut takaa. Lyhyt häntä. Toivoisin kauttaaltaan sulavalinjaisempaa siluettia ja vahvempaa rotuleimaa."

n. Ärrälän Öinen Örveltäjä EH "Riittävän selkeän rotuleiman omaava narttu, jolla voisi olla vahvempi sukupuolileima. Erittäin valpas ilme, aavistuksen pyöreät silmät. Erinomaisesti asettuneet oikeankokoiset korvat. Hyvin selkeä otsapenger. Toivoisin hieman vahvempaa kuono-osaa. Erinomainen kaulan pituus, joskin se voisi olla hieman vahvempi. Taakse sijoittunut viisto lantio. Olkavarsi voisi olla hieman viistompi. Raajaluuston tulisi olla vahvempi. Kovin neliömäinen runko. Välikämmenet voisivat olla hieman viistommat. Erinomainen ylälinjan kokonaisuus. Rintakehä kaipaa hieman syvyyttä, muuten erinomainen alalinjan kokonaisuus. Erinomaisesti kulmautunut takaa. Upea lantio, erinomainen leveä reisi. Riittävä hännän pituus. Toivoisin kauttaaltaan vahvempaa kokonaisuutta, sekä aavistuksen lisää pituutta runkoon."
n. Soul Train Hijacker ERI1 SA PN3 "Hyvin feminiininen narttu, joka on esimerkillinen rotunsa edustaja. Erittäin kaunis ja sulavalinjainen pää. Kauniit silmät ja erinomaisesti asettuneet oikeankokoiset korvat. Erinomainen kuono-osa ja alaleuka. Erinomainen kaulan pituus ja kaartuvuus, joskin toivoisin hieman lisää vahvuutta. Erinomaiset taakse sijoittuneet lavat, riittävän viisto olkavarsi. Erittäin hyvä rintakehän syvyys, erinomainen alalinjan kokonaisuus. Erinomaiset rungon mittasuhteet sekä raajaluuston vahvuus. Erinomaisesti kulmautunut takaa. Toivoisin hieman vahvempaa selkää. Hieman lyhyehköltä vaikuttava häntä. Erinomainen lantio ja leveä reisi. Hyvin rodunomainen siluetti, erinomainen rotunsa edustaja."
n. Pimeyteen Kadonnut Inahdus ERI2 "Kaunis ja sulavalinjainen narttu, joka antaa itsestään selkeän sukupuolileiman. Feminiinen pää ja ilme, otsapenger voisi olla hieman selkeämpi. Erinomaiset silmät ja korvat. Pään linjat voisivat olla hieman tasaisemmat. Erinomaiset posket. Erinomainen kaulan pituus, joskin toivoisin hieman lisää vahvuutta. Rodunomaiset rungon mittasuhteet. Erinomaiset taakse sijoittuneet lavat. Riittävän viisto olkavarsi. Erittäin hyvä raajaluuston vahvuus. Viistot välikämmenet. Erinomainen rintakehän syvyys ja leveys, kaunis alalinjan kokonaisuus. Ylälinja voisi olla hieman tasaisempi. Leveä reisi, erittäin hyvin kulmautunut takaa, kinner voisi olla paremmin kulmautunut. Lantio voisi olla aavistuksen tasaisempi. Erinomainen hännän pituus. Selkeä rodunomainen siluetti, kaunis kokonaisuus."

KAS
Hiljamielen (Rakasta Mua Nyt, Rakkaus On, Voimakivet, Sun Naurus Tukkii Koko Tien) KAS3 "Kasvattajaluokka neljästä eri yhdistelmästä. Kaikilla yksilöillä on selkeä rotuleima, niillä on hyvät rungon mittasuhteet sekä tarpeeksi viistot lavat. Jokaisella on riittävän rotutyypillinen ilme, vaikka jokaisen ilmeessä on omat virheensä. Toivoisin selkeämpiä sukupuolileimoja ja tasaisempaa tyyppiä. Rakenteellisesti koirat ovat erilaisia, mutta jokainen kuitenkin riittävän hyvää tyyppiä."
Cidisa (Dance Pony Dance, Alwazabrez, Hidden Treasure, Dalalif) KAS2 "Ryhmä suhteellisen samantyyppisiä koiria kolmesta eri yhdistelmästä. Jokainen koirista on suhteellisen hyvin rakentunut, niillä on erityisesti erinomaiset takaosat ja leveät reidet. Kaksi yksilöä ryhmästä nousevat esiin paremmalla rotutyypillään ja siluetillaan. Kaikilla yksilöillä on rotutyypilliset ilmeet ja hyvät päät. Poikkeavuudet ryhmän koirissa kuitenkin häiritsevät hieman ryhmän yhteneväisyyttä."
Pimeyteen Kadonnut EVA "Ryhmään ei ole tarpeeksi koiria."
Guthrun (Whirlwind Vane, Raticate, Snuutsie, Wyster Laic) KAS1 KP ROP-kas "Tasainen kasvattajaryhmä kolmesta eri yhdistelmästä. Yksilöt ovat hyvin vahvasti samaa tyyppiä. Ne ovat erinomaisesti rakentuneita, niillä on kaunis rotutyypillinen siluetti ja hyvin rodunomaiset ilmeet. Niiden virheet ovat vähäisiä, tosin yksi ryhmän koirista on heikommin rakentunut etuosaltaan kuin kolme muuta. Yksilöt muodostavat oikein vahvan ryhmän, joka on varmasti ylpeys kasvattajalleen. Onnittelut kauniista ja rotutyypillisestä ryhmästä!"

Norjan erikoisnäyttely

PEK
n. Hiljamielen Tuuditan Tulisoroista PEK1 KP ROP-pentu

JUN
u. Geraldi Carpol EH
u. Trizets Epicurists ERI1 VSP-juniori "Sievä, mutta turhan feminiininen ensivaikutelma."
u. Incide Tanssi Mun Mukana EH

n. Hiljamielen Voimakivet ERI
n. Nuottipaimenen Superstara EH
n. Pimeyteen Kadonnut Ilo EH "Sopisi paremmin avoimeen luokkaan."
n. Hiljamielen Sinusta Jos Jostain En Ikinä Luovu EH
n. Glorycrag Poppy Powerbomb ERI
n. Trizets Mere Mortals ERI1 SA ROP-juniori PN3
n. Trizets Only One For You ERI
n. Pomegranate Quicky Bliss ERI3 SA
n. Pink Is My Absolute Power-Colour ERI4
n. Noyascow Black Sheep Of The Family ERI
n. Guthrun Wyster Laic ERI2 SA

NUO
u. Vicente Silvestre de la Dorado ERI1 SA PU1 SERT VSP

n. Hiljamielen Rakasta Mua Nyt ERI2
n. Dance Pony Dance of Cidisa EH
n. Pennyroyal Blade Waltz EH
n. Hiljamielen Rakkaus On ERI1 SA
n. Incide Myrskyvaroitus ERI3

AVO
u. Teräshampaan Päivänpaisteisia Pässinpäitä ERI3
u. Alwazabrez of Cidisa EH
u. Pennyroyal Wait Me EH
u. Caelum Vinue EH
u. Guthrun Primeape ERI1 SA PU2 SERT
u. Guthrun Raticate EH
u. Guthrun Snuutsie ERI2
u. Rocketship X-M by Thiswolfisnotonfire EH
u. Pimeyteen Kadonnut Aksiooma EH

n. Glory Ginrummy of Shaghas ERI3 SA
n. Tollerin Aurinkoinen Ateena ERI
n. Guthrun Unmellow Yellow EH
n. Irelia on Queer Street EH
n. Hidden Treasure of Cidisa EH
n. Trizets Under Your Stairs EH
n. Mielenkierouma ERI2 SA PN4
n. Kirppu EH
n. Guthrun Quietus EH
n. Dalalif of Cidisa ERI1 SA PN2
n. Guthrun Whirlwind Vane EVA "Tuomarin koira."
n. Silentgaze Dolly Dragondown EH
n. Trizets The Green Stone ERI4 SA

VET
u. Vikkelä Vilperi ERI1 ROP-veteraani

n. Hiljamielen Sun Naurus Tukkii Koko Tien ERI1 VSP-veteraani

KÄY
u. Moonlight's Neo Stick ERI1 SA PU3
u. Incide Sleeping Dogs Lie EH

n. ärrälän öinen örveltäjä EH
n. Soul Train Hijacker ERI1 SA PN1 SERT ROP
n. Pimeyteen Kadonnut Inahdus ERI2 SA

KAS
Hiljamielen KAS2 KP
Hiljamielen Voimakivet
Hiljamielen Rakasta Mua Nyt
Hiljamielen Rakkaus On
Hiljamielen Sun Naurus Tukkii Koko Tien
Cidisa KAS3
Dance Pony Dance of Cidisa
Alwazabrez of Cidisa
Hidden Treasure of Cidisa
Dalalif of Cidisa
Pimeyteen Kadonnut Ei esitetty.
Pimeyteen Kadonnut Ilo
Pimeyteen Kadonnut Inahdus
Pimeyteen Kadonnut Aksiooma
Guthrun KAS1 KP ROP-kasvattaja
n. Guthrun Wyster Laic
u. Guthrun Primeape
u. Guthrun Snuutsie
n. Guthrun Unmellow Yellow

Yhdysvaltojen erikoisnäyttely

PEK
n. Hiljamielen Tuuditan Tulisoroista

JUN
u. Geraldi Carpol
u. Trizets Epicurists
u. Incide Tanssi Mun Mukana

n. Hiljamielen Voimakivet
n. Nuottipaimenen Superstara
n. Pimeyteen Kadonnut Ilo
n. Hiljamielen Sinusta Jos Jostain En Ikinä Luovu
n. Glorycrag Poppy Powerbomb
n. Trizets Mere Mortals
n. Trizets Only One For You
n. Pomegranate Quicky Bliss
n. Pink Is My Absolute Power-Colour
n. Noyascow Black Sheep Of The Family
n. Guthrun Wyster Laic

NUO
u. Vicente Silvestre de la Dorado

n. Hiljamielen Rakasta Mua Nyt
n. Dance Pony Dance of Cidisa
n. Pennyroyal Blade Waltz
n. Hiljamielen Rakkaus On
n. Incide Myrskyvaroitus

AVO
u. Teräshampaan Päivänpaisteisia Pässinpäitä
u. Alwazabrez of Cidisa
u. Pennyroyal Wait Me
u. Caelum Vinue
u. Guthrun Primeape
u. Guthrun Raticate
u. Guthrun Snuutsie
u. Rocketship X-M by Thiswolfisnotonfire
u. Pimeyteen Kadonnut Aksiooma

n. Glory Ginrummy of Shaghas
n. Tollerin Aurinkoinen Ateena
n. Guthrun Unmellow Yellow
n. Irelia on Queer Street
n. Hidden Treasure of Cidisa
n. Trizets Under Your Stairs
n. Mielenkierouma
n. Kirppu
n. Guthrun Quietus
n. Dalalif of Cidisa
n. Guthrun Whirlwind Vane
n. Silentgaze Dolly Dragondown
n. Trizets The Green Stone

VET
u. Vikkelä Vilperi

n. Hiljamielen Sun Naurus Tukkii Koko Tien

KÄY
u. Moonlight's Neo Stick
u. Incide Sleeping Dogs Lie

n. ärrälän öinen örveltäjä
n. Soul Train Hijacker
n. Pimeyteen Kadonnut Inahdus

KAS
Hiljamielen
Cidisa
Pimeyteen Kadonnut
Guthrun


Tämä on virtuaalikenneli | This is a sim-game kennel